Priser & åbningstider

Behandlinger i Dagna Spa & Wellness

Alle behandlinger af 60 minutters varighed eller mere giver fri adgang til vores lækre spa. Dagna Spa & Wellness er 500 m2 ren luksus med spa faciliteter, wellness cafe og loungeområde.

Booker du en af vores behandlinger under 60 minutters varighed, kan du tilkøbe spa adgang til 150 kr.

Vi ønsker at passe på dig som gæst og samtidig værne om naturen, derfor anvender vi rene og økologiske produkter i vores behandlinger. Vi har nøje udvalgt to produktserier, som lever op til vores værdier.

“RAZspa” er dansk produceret med naturlige og aktive ingredienser, sammensat af nordiske urter, planter og blomster. “Lakshmi” er eksklusive, naturlige og økologiske produkter uden parabener og syntetisk parfume. Desuden er olierne koldpressede og emballagen bæredygtig.

Dagna Signatur behandling

Se priser og bestil tid

120 min – kr. 1.500
Bestil tid

Dagna Signatur kropsbehandling efterlader dig med den ultimative følelse af velvære, ro og lethed fra top til tå. Den stimulerer dine sanser og er fuldstændig sublim balsam for dit ydre og dit indre.

Behandlingen begynder med et velkomstritual med varme håndklæder og en let fodmassage. Derefter en blid eksfoliering, der virker stimulerende på kredsløbet og aktiverer stofskiftet. Ler med marine mineraler virker lymfedrænende og sammen med de ayurvediske urter og æteriske olier virker den udrensende i blodkar og fremmer hudens elasticitet. Det varme damptelt gør dig herefter afslappet og fjerner affaldsstoffer fra kroppen.

Metoden med damp er yderst effektiv, da urter og ler trænger 5 gange dybere ind i huden. Imens du ligger i dampteltet, udføres en ansigtsmassage bl.a. med en kølende maske. Efter et bad venter en dejlig helkropsmassage.

Produkterne der bliver brugt til Dagna Signatur behandling er fra Lakshmi, som kun indeholder rene, økologiske ingredienser.

Din krop og dine sanser vil simpelthen elske Dagna Signatur behandling.

Efter endt behandling får du en forfriskende økologisk smoothie.

Wellness massage med varm olie

Se priser og bestil tid

60 min – kr. 800
Bestil tid

Oplev på din krop hvor magisk Dagna Wellness massagen føles. Din krop efterlades revitaliseret og fuldkommen afslappet. Denne massage er til dig, der ønsker afstresning og som ønsker at mærke den rene flow i hele din krop. Ligeledes er massagen ideel til dig, der går med ømme muskler eller som mærker en anspændthed i kroppen.

Dagna Wellness helkropsmassage med varm olie afspænder dine muskler og får dig helt ned i gear. Giv din krop denne fantastiske behandling. Du vil føle dig som et nyt menneske bagefter. 

Japansk facelifting

Se priser og bestil tid

60 min – kr. 750
Bestil tid

Forestil dig at du ligger komfortabelt på briksen og tager imod en ansigtsbehandling, der får dig til at slappe af på en helt ny og enestående måde. Det er en ansigtsbehandling, der giver dig glød og varme. En ansigtsmassage ud over det sædvanlige.

Japansk face lifting virker så fantastisk afslappende på dit ansigt, din hud, endda på de fine linjer i din hud. Dette er en fuldstændig unik behandling til både mænd og kvinder. Den afspænder, glatter og løfter dit ansigt, den forebygger de fine linjer – og du vil efter endt behandling have en hud, der bare stråler.

Udover at virke afstressende på huden, har denne behandling ligeledes en stimulerende effekt på hele din krop. Du vil mærke, hvordan massagens effekt breder sig til hele din krop. Fra dit ansigt og helt ned i dine fødder. Japansk face lifting er til dig, der drømmer om er foryngende udseende – helt naturligt. Forkæl dit ansigt med denne behandling – og se forskellen.

Ansigtsforkælelse

Se priser og bestil tid

30 min – kr. 450
Bestil tid

30 min + spa adgang – kr. 600
Bestil tid

Dit ansigt er dit visitkort, og med denne skønne ansigtsforkælelse fra Dagna Spa får dit ansigt den opmærksomhed, som det fortjener. Og du kan nyde rejsen imens.

Dagna Ansigtsforkælelse er en fuldstændig uimodståelig behandling, der booster dit ansigt og din hud. Behandlingen virker ekstra plejende og virker stimulerende og nærende på flere planer.

Først renses huden, herefter peeling, serum og en forkælende, rig olie til sidst. Ritualet afsluttes med en lækker afslappende hovedbundsmassage.

Giv dig hen for en stund og nyd velværen – dit ansigt vil elske dig for det.

Ansigtsforkælelse

Se priser og bestil tid

30 min - kr. 450 
Bestil tid

30 min + spa adgang - kr. 600 
Bestil tid

Trænger dit ansigt til et boost, så er denne plejende behandling med rens, peeling, serum og olie helt fantastisk. Forkælelsen slutter af med en lækker afslappende hovedbundsmassage. Giv dig hen for en stund og nyd velværen.

Fysiurgisk massage

Se priser og bestil tid

30 min – kr. 450
Bestil tid

30 min +  spa adgang – kr. 600
Bestil tid

60 min – kr. 800
Bestil tid

90 min – kr. 1.000
Bestil tid

Massage er efterhånden et must for enhver voksen krop for fuldkommen at kunne afstresse, afspænde – og genskabe flow og energi gennem hele kroppen – fra hovedbund til tåspids.

Dette er en fysiurgisk massage der – som udgangspunkt – er en helkropsmassage af 60 minutters varighed. Den kan også vare i 90 minutter med fokus på bestemte områder eller af kortere varighed, 25 minutter hvor behandleren koncentrerer sig om et enkelt eller to områder – alt efter dine behov og ønsker.

Massagen kan være dybdegående eller mere rolig, det aftales i samråd med behandleren. Du vælger selv hvilken af vores sanselige, økologiske olier du vil masseres i.

Vælg denne skønne behandling der uden tvivl vil frigøre din krop for anspændthed og ømhed – og efterlade den lettere og i fuldkommen flow.

Lava Shells

Se priser og bestil tid

60 min – kr. 800 
Bestil nu

Lava Shells er måske verdens mest powerfulde massageform, og ligeledes verdens første selvopvarmende massageredskab. Massage med Lava Shells er en form for hotstone massage. Varme Lava Shells er en helt unik følelse på kroppen. Den uovertrufne massage, der udføres med de varme Lava Shells, modvirker især muskelspændinger.

En patenteret, naturlig, biologisk nedbrydelig varmeteknologi der udsender varme i over en time. Grundet Lava Shells unikke bløde former bliver de en forlængelse af behandlerens hænder og giver lindring, hvor det er nødvendigt. En unik oplevelse for din krop.

Lava Shells

Se priser og bestil tid

60 min - kr. 800 
Bestil nu

Massage udført med varme Lava Shells som modvirker muskelspændinger. Lava Shells er verdens første selvopvarmende massageredskab. En patenteret, naturlig, biologisk nedbrydelig varmeteknologi der udsender varme i over en time.

Grundet Lava Shells unikke bløde former bliver de en forlængelse af behandlerens hænder og giver lindring hvor det er nødvendigt.

Behandling til gravide

Se priser og bestil tid

60 min – kr. 800
Bestil tid

Lindring og forkælelse er hovedingredienserne i denne skønne behandling, der er udviklet specielt til gravide med fokus på de smågener og behov kroppen kan have undervejs i en graviditet.

Behandlingen er ren nydelse og ultimativ forkælelse til din gravide kæreste, datter eller veninde. Behandlingen fokuserer på let massage af fødder, ben og ryg.

Der bruges udelukkende olier, der er fri for parfume og parabener. Vi har en graviditetspude, så der er plads til maven under behandlingen.

Behandlingen er et tiltrængt pusterum i den søde ventetid.

Saltscrub

Se priser og bestil tid

60 min – kr. 800 
Bestil tid

Hvis du synes, at din hud ser træt ud, mangler glød og vitalitet – skal du prøve denne Saltscrub behandling. Det er en ultimative behandling, når du vil sætte gang i blodcirkulationen i din krop og fjerne de døde hudceller. Denne skønne og stimulerende behandling er himmelsk. Din krop vil elske vores lavendel-og mint scrub.

Efter et dejligt varmt bad venter en eksklusiv, blødgørende og afslappende massage i valgfri nordisk olie. Du går fra behandlingen silkeblød og med fornyet energi. Du vil svæve af velvære.

Saltscrub

Se priser og bestil tid

60 min - kr. 800 
Bestil tid

En saltscrub med enten lavendel eller mint, der sætter gang i blodcirkulationen og fjerner de døde hudceller.

Efter et bad venter en lækker afslappende massage i valgfri nordisk olie. Du går fra behandlingen silkeblød og med fornyet energi.

Parbehandling

Se priser og bestil tid

kr. 1.700

For tidsbestilling til parbehandling bedes du ringe på 69 15 85 20

Bestil kvalitetstid til denne sansefulde, stimulerende og afstressende fysiurgiske helkropsmassage. Massagen varer 60 minutter, og ud over den forkælende kropsmassage, kan I sammen nyde en en let anretning og et glas hvidvin før eller efter behandlingen.

En fantastisk helkropsmassage og den ultimative forkælelse.

Behandlingerne bliver udført på samme tid i separate behandlerrum der ligger lige ved siden af hinanden.