fbpx
 • Behandlinger i Dagna Spa & Wellness

  Alle behandlinger af 60 minutters varighed eller mere giver fri adgang til vores lækre spa. Booker du en behandling under 60 minutters varighed, kan du tilkøbe spa adgang til 150 kr.

 • Behandlinger i Dagna Spa & Wellness

  Alle behandlinger af 60 minutters varighed eller mere giver fri adgang til vores lækre spa. Booker du en behandling under 60 minutters varighed, kan du tilkøbe spa adgang til 150 kr.

 • Behandlinger i Dagna Spa & Wellness

  Alle behandlinger af 60 minutters varighed eller mere giver fri adgang til vores lækre spa. Booker du en behandling under 60 minutters varighed, kan du tilkøbe spa adgang til 150 kr.

 • Dagna Signatur behandling

  Dagna Signatur kropsbehandling efterlader dig med den ultimative følelse af velvære, ro og lethed fra top til tå. Den stimulerer dine sanser og er fuldstændig sublim balsam for dit ydre og dit indre.

  Behandlingen begynder med et velkomstritual med varme håndklæder og en let fodmassage. Derefter en blid eksfoliering, der virker stimulerende på kredsløbet og aktiverer stofskiftet. Ler med marine mineraler virker lymfedrænende og sammen med de ayurvediske urter og æteriske olier virker den udrensende i blodkar og fremmer hudens elasticitet. Det varme damptelt gør dig herefter afslappet og fjerner affaldsstoffer fra kroppen.

  Metoden med damp er yderst effektiv, da urter og ler trænger 5 gange dybere ind i huden. Imens du ligger i dampteltet, udføres en ansigtsmassage bl.a. med en kølende maske. Efter et bad venter en dejlig helkropsmassage.

  Produkterne der bliver brugt til Dagna Signatur behandling er fra Lakshmi, som kun indeholder rene, økologiske ingredienser.

  Din krop og dine sanser vil simpelthen elske Dagna Signatur behandling.

  Efter endt behandling får du en forfriskende økologisk smoothie.

  120 min - 1.500,- kr.


 • Wellness massage med varm olie

  Oplev på din krop hvor magisk Dagna Wellness massagen føles. Din krop efterlades revitaliseret og fuldkommen afslappet. Denne massage er til dig, der ønsker afstresning og som ønsker at mærke den rene flow i hele din krop. Ligeledes er massagen ideel til dig, der går med ømme muskler eller som mærker en anspændthed i kroppen.

  Dagna Wellness helkropsmassage med varm olie afspænder dine muskler og får dig helt ned i gear. Giv din krop denne fantastiske behandling. Du vil føle dig som et nyt menneske bagefter. 

  60 min – 800 kr.


 • Lava Shells

  Lava Shells er måske verdens mest powerfulde massageform, og ligeledes verdens første selvopvarmende massageredskab. Massage med Lava Shells er en form for hotstone massage og de varme Lava Shells er en helt unik følelse på kroppen. Den uovertrufne massage, der udføres med de varme Lava Shells, modvirker især muskelspændinger.

  En patenteret, naturlig, biologisk nedbrydelig varmeteknologi der udsender varme i over en time. Grundet Lava Shells unikke bløde former bliver de en forlængelse af behandlerens hænder og giver lindring, hvor det er nødvendigt. En unik oplevelse for din krop.

  60 min – 800 kr.


 • Saltscrub & massage

  Hvis du synes, at din hud ser træt ud, mangler glød og vitalitet – skal du prøve denne Saltscrub behandling. Det er en ultimative behandling, når du vil sætte gang i blodcirkulationen i din krop og fjerne de døde hudceller. Denne skønne og stimulerende behandling er himmelsk. Din krop vil elske vores lavendel eller mint scrub.

  Efter et dejligt varmt bad venter en eksklusiv, blødgørende og afslappende massage i valgfri nordisk olie. Du går fra behandlingen silkeblød og med fornyet energi og vil svæve af velvære.

  60 min – 800 kr.


 • Behandling til gravide

  Lindring og forkælelse er hovedingredienserne i denne skønne behandling, der er udviklet specielt til gravide med fokus på de smågener og behov kroppen kan have undervejs i en graviditet.

  Behandlingen er ren nydelse og ultimativ forkælelse til din gravide kæreste, datter eller veninde. Behandlingen fokuserer på let massage af fødder, ben og ryg.

  Der bruges udelukkende olier, der er fri for parfume og parabener. Vi har en graviditetspude, så der er plads til maven under behandlingen.

  Behandlingen er et tiltrængt pusterum i den søde ventetid.

  60 min – 800 kr.


 • Fysiurgisk massage

  Massage er efterhånden et must for enhver voksen krop for fuldkommen at kunne afstresse, afspænde – og genskabe flow og energi gennem hele kroppen – fra hovedbund til tåspids.

  Dette er en fysiurgisk massage der – som udgangspunkt – er en helkropsmassage af 60 minutters varighed. Den kan også vare i 90 minutter med fokus på bestemte områder eller af kortere varighed, 30 minutter hvor behandleren koncentrerer sig om et enkelt eller to områder – alt efter dine behov og ønsker.

  Massagen kan være dybdegående eller mere rolig, det aftales i samråd med behandleren. Du vælger selv hvilken af vores sanselige, økologiske olier du vil masseres i.

  Vælg denne skønne behandling der uden tvivl vil frigøre din krop for anspændthed og ømhed – og efterlade den lettere og i fuldkommen flow.

  30 min – 450 kr.
  30 min + spa adgang – 600 kr.
  60 min – 800 kr.
  90 min – 1.000 kr.

 • ANDA Gua Sha ansigtsbehandling

  Forkæl din hud og dine sanser med genoprettende beskyttelse, der giver mulighed for at forny, forvandle og styrke.

  Blid meditation, efterfulgt af en behandling med økologiske og alsidige produkter fra Kerstin Florian. Behandlingen består af en rensende massage, udvalgte masker og en tilpasset sammensætning af ANDA-produkter. Behandling og produkter forstærkes med den helt særlige Gua Sha massage og struktureret vandeliksir der i kombination forbedrer både hudens tone og generelle tilstand.

  • Løfter og giver spændstighed
  • Smidigere hudstruktur
  • Intensivt fugtgivende 
  • Modvirker alderstegn

  60 min - 900 kr.

   

 • Japansk facelifting

  Forestil dig at du ligger komfortabelt på briksen og tager imod en ansigtsbehandling, der får dig til at slappe af på en helt ny og enestående måde. Det er en ansigtsbehandling, der giver dig glød og varme. En ansigtsmassage ud over det sædvanlige.

  Japansk face lifting virker så fantastisk afslappende på dit ansigt, din hud, endda på de fine linjer i din hud. Dette er en fuldstændig unik behandling til både mænd og kvinder. Den afspænder, glatter og løfter dit ansigt, den forebygger de fine linjer – og du vil efter endt behandling have en hud, der bare stråler.

  Udover at virke afstressende på huden, har denne behandling ligeledes en stimulerende effekt på hele din krop. Du vil mærke, hvordan massagens effekt breder sig til hele din krop. Fra dit ansigt og helt ned i dine fødder. Japansk face lifting er til dig, der drømmer om er foryngende udseende – helt naturligt. Forkæl dit ansigt med denne behandling – og se forskellen.

  60 min – 750 kr.


 • Ansigtsforkælelse

  Dit ansigt er dit visitkort, og med denne skønne ansigtsforkælelse fra Dagna Spa får dit ansigt den opmærksomhed, som det fortjener. Og du kan nyde rejsen imens.

  Dagna Ansigtsforkælelse er en fuldstændig uimodståelig behandling, der booster dit ansigt og din hud. Behandlingen virker ekstra plejende og virker stimulerende og nærende på flere planer.

  Først renses huden, herefter peeling, serum og en forkælende, rig olie til sidst. Ritualet afsluttes med en lækker afslappende hovedbundsmassage.

  Giv dig hen for en stund og nyd velværen – dit ansigt vil elske dig for det.

  30 min – 450 kr.
  30 min + spa adgang – 600 kr.


 • Parbehandling

  Bestil kvalitetstid til denne sansefulde, stimulerende og afstressende fysiurgiske helkropsmassage. Massagen varer 60 minutter, og ud over den forkælende kropsmassage, kan I sammen nyde en en let anretning og et glas hvidvin før eller efter behandlingen.

  En fantastisk helkropsmassage og den ultimative forkælelse.

  Behandlingerne bliver som udgangspunkt udført på samme tid i separate behandlerrum der ligger lige ved siden af hinanden.

  1.800 kr.
  For tidsbestilling til parbehandling bedes du sende en mail til info@dagnaspa.dk eller ringe på 69 15 85 20.

Produkter og økologi

Vi ønsker at passe på dig som gæst og samtidig værne om naturen, derfor anvender vi rene og økologiske produkter i vores behandlinger. Vi har nøje udvalgt tre produktserier, som lever op til vores værdier.

Kerstin Florian's produkter er inspireret af, at ydre skønhed er en afspejling af indre sundhed, og kombinerer forskellige former for spa-terapi og naturens væld af sunde ressourcer.

RAZspa er dansk produceret med naturlige og aktive ingredienser, sammensat af nordiske urter, planter og blomster.

Lakshmi er eksklusive, naturlige og økologiske produkter uden parabener og syntetisk parfume. Desuden er olierne koldpressede og emballagen bæredygtig.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

FØLG OS HER

Finder du hos Water & Wellness Flintholm 
Bernhard Bangs Allé 41 
2000 Frederiksberg
info@dagnaspa.dk

Tlf. +45 69158520 
CVR: 30483790
En del af GMF-Danmark